Ингредиенттер:
Алма – 200 г
Жұмыртқа – 3 тал
Майлылығы төмен сыр – 100 г
Пияз – 1/3 шт
Аскөк – 1/2 бума
Тұз бен бұрыш – қалауыңызға қарай
Дайындау әдісі:
Алдымен сырды ұсақ етіп турап аламыз. Үстіне алманы қалауыңызға қарай ұзыншақ немесе кубик формада турап қосасыз. Пиязды өте ұсақ етіп турап, сыр мен алмаға қосамыз. Піскен жұмыртқаны да турап, қосамыз. Аскөкті бетіне сеуіп, тұз бен бұрышты қалауыңызға қарай қосып, майонезбен араластырамыз.
Ас дәмді болсын!
Бөлісу:
Қысқа да нұсқа. Жазылыңыз telegram - ға
Алдыңғы жаңалық
Инсульт: алғашқы белгілері мен алдын алу
Келесі жаңалық
Астанадан 13 мың текше метр қар шығарылды